Kunder/referanser

Sørlandet Boligbyggelag

Mediepartner har siden 2004 laget medlemsbladet til Sørlandet Boligbyggelag, Bo & miljø, i nært samspill med utgiver. Vi har designet boligbyggelagets grafiske profil, vi leverer reportasjer til hjemmesiden, lager annonser og bannere og vi fotograferer ansatte.

 

Agder Energi

Mediepartner har hatt en omfattende avtale med Agder Energi i mange år; med konsernet og med datterselskaper som LOS, Otera og Agder Energi Nett. Vi har levert redaksjonelle tjenester i papir- og digitale formater; tekster, bilder, grafiske produkter, filmer. Vi har holdt medietreningskurs for konsernledelse og administrasjon i flere av selskapene, og vi får skryt for realistiske problemstillinger og øvelser.

 

Statens vegvesen

I et inspirerende samarbeid med etatens kommunikasjonsledelse, har Mediepartner stått for et stort antall medietreningskurs for ledere og prosjektansvarlige i Statens vegvesen Region sør – dvs. Agder-fylkene, Telemark, Vestfold og Buskerud. Våre skreddersydde kurs med lokale problemstillinger og aktuelle mediesaker får gode tilbakemeldinger.

 

Norges Forskningsråd

Mediepartner har avtale om produksjon av artikler for en rekke av Forskningsrådet programmer. Arbeidet har gitt oss spennende oppgaver og økte kunnskaper om lokale, nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter.

 

Skagerrakposten

Mediepartner har i mange år gitt ut Skagerrakposten, et magasin med artikler og annonser om Danmark og danske feriedestinasjoner. Skagerrakposten utkommer tre ganger i året, og distribueres til 125 000 husstander langs kysten fra Stavanger til og med Risør.

 

Andre:

Sør Cup, RIO ReStart, Max Marketing Group, Returkraft, Hennig-Olsen Is, Lyskomponenter AS, Agder Kollektivtransport, Vest-Agder fylkeskommune, Kristiansand kommune, Søgne kommune, Kvinesdal kommune, K5, K2, Viking Heat Engines, Trainee Sør, Sparebanken Sør, Universitetet i Agder, Fagforbundet.

 

 

Mediepartner AS

Vesterveien 3, 4612 Kristiansand